Quienes somos

Os queremos presentar a SOL, es uno de nuestros peques que necesita ayuda urgentemente.

Diagnosticado de PIF, estamos haciendo tratamiento pero es muy caro y largo y necesitamos ayuda económica.

Ayuda a nuestro GUERRERO, sin ti no podremos conseguirlo.

https://www.facebook.com/reel/359002099860918/?mibextid=kcDB8O

******************************************************************************

Si encuentras un animal perdido o herido en la via pública, has de llamar a GU (policia) de LH al telf.934091092 ( 24h.) ellos activarán el servicio de recogida, LH realiza este servicio a través del Refugio de Granollers gestionado por APAG 

Si no puedes cuidar más a tu animal y no puedes hacerte cargo, has de ponerte en contacto con el NEGOCIADO DE PROTECCIÓN ANIMAL de LH  C.Colbalt, 57 2º piso 08907, proteccioanimals@l-h.cat , telf. 934032916

GATS DE L'H**********************************************************************************************

El proyecto Gats de L'H nace en el año 2014  de un pequeño grupo de personas defensoras de los animales, particulares y voluntarios que ven la necesidad de organizarse en asociación para así aunar esfuerzos en el trabajo y gestión de colonias urbanas de la ciudad de L'Hospitalet.

Gestionamos 18 colonias de la ciudad, donde aplicamos CER en colaboración con el ayuntamiento, con unos 170 gatos a los que cuidamos con mimo y esmero, los alimentamos, prestamos asistencia veterinaria...

Somos una asociación sin ánimo de lucro y no recibimos subvenciones de ninguna administración, así que el esfuerzo económico recae en nuestros voluntarios y los amigos que nos ayudan.

Tenemos un pequeño pero gran équipo multidisciplinar que además de trabajar en la Gestión de las colonias, trabaja en la concienciación por el respeto a los animales y contra el abandono animal en colaboración con esplais, colegios, institutos y colaborando estrechamente con el refugio municipal, con la difusión de los animales que recogemos ayudándoles a ellos para que encuentren una adopción responsable ( Ya que nosotros NO disponemos de refugio) y con otras asociaciones y entidades de la ciudad.

¡Ayúdanos a ayudarles!

 

CONÓCENOS UN POCO MÁS:

VIDEO PROGRAMA EN 5 MINUTS TVL'H:

https://lhdigital.cat/web/digital-h/veure-multimedia?xarxaId=5e159e285dbe0c419c1aeebf&vimeoId=undefined&video="http://lhdigital.cat/videos_2016/noticies/GATS_DE_LH.mp4&titol=Una%20associaci%C3%B3%20sense%20%C3%A0nim%20de%20lucre%20t%C3%A9%20cura%20dels%20gats%20de%20carrer%20de%20la%20ciutat#.Yx8A5GyyFBo.link

Una associació sense ànim de lucre té cura dels gats de carrer de la ciutat

Una associació sense ànim de lucre té cura dels gats de carrer de la ciutat

Gats de L'Hospitalet es cuida d'uns 170 felins

Segur que si passeu per alguns llocs concrets de L'Hospitalet us heu trobat sovint amb un grup de gats que esperen al seu alimentador. És el que fan cada dia voluntaris i voluntàries de l'associació Gats de L'H que té cura dels gats urbans de la ciutat.

Gestionen 17 colònies a 3 districtes, i en total tenen cura d'uns 170 gats als que alimenten i porten al veterinari quan s'escau, i a qui apliquen el protocol CER (captura, esterilització i retorn a la colònia). Reivindiquen el gat de carrer, gats que difícilment s'adaptarien a viure en una casa. "Nosaltres el que volem és garantir que tenen un hàbitat estable i segur, i per això intervenim en la gestió", explica la Judith Del Olmo, que és la secretària de Gats de L'H.

Aquesta és una entitat sense ànim de lucre, que es finança a través de donacions de socis i voluntaris, i també mitjançant un servei de cangurs per a gats domèstics que s'encarrega d'alimentar i tenir cura dels gats de casa quan els amos s'han d'absentar temporalment. Ara han posat en marxa un teaming que permet col·laborar amb ells per un euro al mes. Donat que no reben cap tipus de subvenció, tots els diners que aconsegueixen els destinen a finançar l'alimentació i el tractament dels gats de les colònies urbanes.

El Saturnino Del Olmo, oncle de la Judith, va començar a col·laborar fa dos anys. La seva neboda el va engrescar i des de llavors treballa activament amb Gats de L'H alimentant els gats i capturant els que han de passar pel veterinari. "Quan veus els gats feliços et dona també alegria, i a més tens la satisfacció d'estar fent una cosa útil per a la societat", comenta.

Les colònies de gats de carrer són espais controlats i gestionats però, malauradament, hi ha qui les utilitza per abandonar gats domèstics. La tinença responsable d'animals és una assignatura pendent en la nostra societat. A Gats de L'H, malauradament, es troben sovint casos d'abandonament, d'aquí que no vulguin donar a conèixer la situació exacta de les colònies, ja que volen evitar que s'hi abandonin gats domèstics pensant que allà algú se'n cuidarà. Aquests gats acostumen a acabar, en el millor dels casos, en refugis per a animals abandonats, ja que no s'adapten a la vida al carrer.

La Camila Mallo, que també és alimentadora, s'ha arribat a trobar abandonat fins i tot un conillet d'índies amb gàbia i tot. "Quan s'agafa un animal s'ha de tenir present que poden viure molts anys, un gat a casa pot durar fins a 20 anys, i cal pensar molt bé que farem amb l'animal quan tinguem vacances, quan arribi un nadó a casa o quan l'animal embruti a casa. Si no ho tenim clar, val més no tenir-lo".

Per distingir els gats de carrer, els fan una petita marca a l'orella. Ens aconsellen que, si veiem un gat amb aquesta marca, no intentem agafar-lo ni acostar-nos-hi. Probablement s'espantarà de nosaltres i fugirà, perquè els gats de carrer no estan acostumats al contacte amb els humans i sovint s'espanten.

Des de Gats de L'H aconsellen que, si volem alimentar els gats de carrer, ho fem sempre amb pinso sec, no amb llaunes ni amb sobres de menjar. El millor que es pot fer per ajudar a aquests animals és sumar esforços amb els alimentadors i alimentadores de l'associació. Per col·laborar-hi o per contractar el seu servei de cangurs només cal dirigir-se a la sevapàgina web.

 

 

 

 

 

 

 

¡Comparte!